Halı Yıkama 2021 Kampanyası

Kampanyamıza Halı Yıkama 

ESKİŞEHİR HALI KOLTUK YIKAMA

Eskişehir Halı Koltuk Yıkama

Halı ve koltuklar günlük yaşamın koşturmacasında pek çok kez kullandığımız, farkında olmadan kirlettiğimiz ve belirgin lekeler ya da yıpranmalar ortaya çıkmadığı sürece eskidiğini anlayamadığımız dekor ürünleridir. Yemek sonrası, iş dönüşü, sabah uyanınca kendimizi bıraktığımız koltuklar; telefondayken, çocuklarımızla oynarken veya yemek yedirirken, televizyon izlerken bastığımız halılar, gün içerisinde defalarca yağ, kir, toz ve tere maruz kalır. Konforumuzun bir parçası olan bu eşyaların geçirdiğimiz günlerin, güzel sevinçli anların izlerini taşıması elbette güzeldir ancak temizlikleri ihmâl edilmediği sürece…

 

Genellikle koltuk ve halılar için süpürmenin veya yüzeysel yıkamanın yeterli olduğu kabul edilir. Ev sahipleri bazen terasta köpüklü bir yıkamanın halılar için oldukça temizleyici olduğunu ya da elektrikli süpürgenin yıkama ayarının koltuklar için yeterli olacağını düşünebilir. Ancak halı ve koltuk yıkama başlı başına profesyonellik gerektiren insan sağlığını doğrudan ilgilendiren alanlardır.

 

Eskişehir bölgesinde halı koltuk yıkama işini büyük bir ciddiyet, güven, uzmanlık ve dürüstlük ile gerçekleştiren firmamız, gerek Eskişehir halı yıkama gerekse Eskişehir koltuk yıkama konularında çözüm ortağı olduğu müşterilerine büyük bir titizlikle hizmet vermekte ve gözle görülür sonuçlar ortaya koymaktadır. Halı ve koltuk kumaşlarının tay tüyü, bambu, naylon, yün, ipek gibi birbirinden farklı pek çok çeşitte satışa sunulduğu günümüzde her kumaş ve dokuya uygun deterjan ve kimyasalları bilen ve kumaş türlerine göre yıkama çeşitleri sunan firmamız detaylı koltuk yıkama / halı yıkama denildiğinde akla gelen ilk isimdir.

Şehrimizdeki ailelere maksimum kalite ve güvenle hizmet vermenin gururunu yaşayarak bu içerikte: Neden halımı yıkatmalıyım? Ya da Koltuklar ne kadar zamanda kirlenir? diyerek hizmet almakta tereddüt yaşayan müşterilerimiz için halı ve koltuk yıkamanın inceliklerini açıklıyoruz.

Eskişehir Web Tasarım