Halı Yıkama 2021 Kampanyası

Kampanyamıza Halı Yıkama 

KORONA VİRÜSE KARŞI EV TEMİZLİĞİ NASIL OLMALIDIR ?

        Koronavirüse karşı ev temizliği hizmeti tüm önlemler dahilinde firmalarımız tarafından verilmektedir. Bu süreçte dışarıda fazla vakit geçirenler ve eve geldiğinde temiz, güvende ve huzurlu hissetmek isteyen müşterilere güvenilir hizmet garantisiyle titiz bir hizmet sunulmaktadır.

       Maalesef ki korona virüs tüm dünyada hızlıca yapılmaktadır. Virüslerin gözle görülmeyen canlılar olması da bu yayılımı engellenemez kılıyor. Bu neticede alabileceğimiz en sıkı önlemleri alarak olabildiğince virüsü çevremizden uzak tutulmaya çalışmalıyız. Kişisel temizliğimizin yanında ev temizliğine de ekstra bir özen göstermeliyiz. Günümüz pandemi sürecinde virüsle başa çıkmanın en önemli faktörlerinin birisi de ev temizliğine dikkat etmektedir. Virüse engel olabilmek için ev temizliği aksatılmadan yapılmalıdır. Bu bir nebze de olsa hayatımıza virüsün girişini erteler ya da engeller. Bu yüzden, yüzey temizliği ve derinlemesine temizlik ile tüm ev dezenfekte edilmelidir.

                                                     Eskişehir Ev Temizliği :

 

                  Ev temizliğine ayıracak vaktiniz yoksa ve evimizi Bu dönemde temiz tutmak istiyorsanız firmamıza başvurarak Bbu probleme bir son verebilirsiniz. Güvenilir bir firma arıyorsanız web sitemizde yer alan temizlik şirketlerine bir telefonla kolayca ulaşabilirsiniz.

                  Bağlantı bir şekilde firmalarımız siz değerli müşterilerimize için bu dönemde yapılan temizliğe , müşterilerin sağlığına ve personellerin sağlığına önem vermektedir. Koronavirüs kapsamında firmamız tarafından evinizde verilecek hizmetler şöyledir.

  • Ev havalandırılır ve ferah bir ortam oluşturulur.
  • Duvar lekeleri mevcutsa silinir.
  • Cam temizliği ile camlar mikroplardan arındırılır.
  • Malzemeye göre temizlik ürünü tercih edilir böylece en zorlu lekeler yok olur.
  • Dolap, çekmece, televizyon, sandalye gibi kolay toz kapan eşyalardaki toplardan arındırılır.

               Koronavirus tedbirleri kapsamında temizlik şirketlerinin tüm personelleri virüs kapma riskine karşı düzenli olarak test olmaktadır. Firmlarımız güvenilir sağlıklı hizmet sunmaktadır. Gönül rahatlığıyla temizliğinizi firmalarımız emanet edebilirsiniz.

Eskişehir Web Tasarım