Halı Yıkama 2021 Kampanyası

Kampanyamıza Halı Yıkama 

HALI VE KOLTUKLAR NEDEN KİRLENİR?

Koltuk ve halıların kirlenmesinin birçok nedeni olabilir.

 

Gün içerisinde ellerim temiz mi, terli miyim, çorabım nemli mi ya da kıyafetim kirli mi diye düşünmeden halı ve koltukları kullanırız. Serinlemek için açtığımız balkon kapıları ve pencereler caddelerin tozlarını evlerimize taşır. Tüm bunlar oldukça sıradan durumlardır. Ancak temizliğin uzun süre ihmâl edilmesi halılarda ve koltuklarda aşınmalara, yıpranmalara ve yerleşik lekelere neden olabilir.

 

Bunları fark edip nasıl çabucak eskidiğine şaşırdığımızda ise çok geç olacaktır.

 

Birebir ilişkimiz olan bu dekor ve konfor eşyaları, hayatın tüm tozunu, kirini tutar ve bakterilerin gözle göremeyeceğimiz kadar derine işlemesine neden olur. Ayrıca ev akarları olarak da bilinen maytların halı ve koltuk aralarında üremesine ortam hazırlayarak hane halkında ciddi alerjik reaksiyonlara ve çeşitli hastalıklara yol açabilir.

 

Halı ve koltuk kumaşlarının derinliklerine işleyen bakteriler

 

Ev sahiplerinin yüzeysel yıkamaları ile ortadan kaybolmayacağı gibi kendilerini profesyonel halı koltuk yıkama ustası olarak tanıtan merdiven altı işletmelerin işlemlerine de dayanıklıdır. Bu tarz ehil olmayan, sistemsiz çalışmalar, halı veya koltuğunuzun kumaş özelliklerini kaybetmesi, renklerinin karışması ya da paranızın boşa gitmesi ile sonuçlanabilir. Dolayısı ile halı ve koltuklar doğal süreçte ne kadar yüzeysel etkilerle kirlense de uzun süre kirliliğin doğuracağı sonuçlar eşyalarınızın lekelenmesinden daha önemli bir problemdir. Bu nedenle özellikle bebek / çocukların yaşadığı evlerde halı ve koltuk temizliği son derece önem verilen bir konu olmalıdır.

Eskişehir halı yıkama ve Eskişehir koltuk yıkama hizmetleri veren firmamız güvenli ekipman ve uzman personeli ile birlikte çeşitli firma, fabrika ve bireysel müşterilerine %100 güvenle hizmet sunmaktadır.

Eskişehir Web Tasarım